Project

Profile

Help

Bug #2287

closed

Incorrect error message in testdriver

Added by O'Neil Delpratt over 7 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
Test Driver
Sprint/Milestone:
Start date:
2015-01-15
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Legacy ID:
Applies to branch:
9.6
Fix Committed on Branch:
9.6
Fixed in Maintenance Release:
Platforms:

Description

The test drivers released in Saxon 9.6 report incorrect error message when the options are missing:

The message contains the wrong class and package.

For HE the message reported is:

com.saxonica.testdriver.FOTestSuiteDriver[HE]

This should be the following:

net.sf.saxon.testdriver.QT3TestDriverHE

Similar problem for PE and EE.

Actions #1

Updated by O'Neil Delpratt over 7 years ago

  • Subject changed from Incorrect message in testdriver to Incorrect error message in testdriver
Actions #2

Updated by O'Neil Delpratt over 7 years ago

  • Category set to Test Driver
Actions #3

Updated by O'Neil Delpratt over 7 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Message updated as suggested in initial bug description. Committed to subversion

Actions #4

Updated by O'Neil Delpratt over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
  • Fixed in version set to 9.6.0.5

Bug fix applied in the Saxon 9.6.0.5 maintenance release.

Actions #5

Updated by O'Neil Delpratt over 6 years ago

  • Sprint/Milestone set to 9.6.0.5
  • Applies to branch 9.6 added
  • Fix Committed on Branch 9.6 added
  • Fixed in Maintenance Release 9.6.0.5 added

Please register to edit this issue

Also available in: Atom PDF